Kajakinstruktion

Med kurset ønsker vi at skabe glæde ved at ro kajak gennem undervisning i grundlæggende sikkerhedsmæssige- og tekniskefærdigheder.

Det er endvidere vores mål at gøre dig til et aktiv for klubben, så du kan føle dig godt tilrette og velkommen, når du møder op.

Datoplan For Kajakinstruktion 2021

Hvad Kræver Det At Ro Kajak?

Kajakroning er en teknisk og fysisk sport (motionsform), som kræver tid og prioritering at lære, hvis du vil have det fulde udbytte ud af kurset.

Du skal være mentalt forberedt på at kunne falde i vandet – også selv om det ikke er særlig varmt, og du skal være en god svømmer. Du skal kunne klare en distance på mindst 600 m uden hjælpemidler.

Så et godt helbred, en fornuftig fysisk form og gode svømmekundskaber er absolutte krav.

Vores Kursustilbud Til Dig

Ry Roklubs instruktionskursus er tilpasset vores lokale forhold, men lever på alle måder op til frigivelseskravene hos Dansk Kano- og Kajakforbund (DKF) og de internationale krav (IPP2).

Alle instruktører er DKF uddannede og er alle aktive medlemmer af klubben.

Når du har gennemgået kurset og demonstreret dine færdigheder overfor klubbens instruktører, bliver du frigivet. Herefter kan du frit benytte klubbens kajakker, og du må ro alene.

Læs mere om kravene for frigivelse (IPP2)

Vi afholder hvert forår to kursusforløb – henholdsvis over en weekend (fra lørdag morgen til søndag eftermiddag), eller som et aftenforløb over 7 onsdage.

Tilmelding

Vi afholder, forud for tilmeldingen, en informationsaften, hvor vi fortæller om vores tilbud til nye medlemmer.

Informationsarrangement i 2021 er d. 7. april kl. 18.30 - udendørs - ved Ry Roklub, Siimtoften 15.

Tilmelding til kajakinstruktion sker via mail til Christina Dam-Tholstrup efter først til mølle princippet. Du skal oplyse navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-mail, og fortæl endvidere i mailen lidt om dig selv og din motivation
Du vil modtage en kvittering for din tilmelding med betalingsoplysninger for kontingent og instruktionsgebyr. Når holdfordelingen er på plads, og vi har modtaget din indbetaling, vil din deltagelse blive endelig bekræftet.