eRoning

– et helt nyt træningsfællesskab for alle med hang til ergometerroning

Ry Roklub efterår 2021

 

Motorsport gør det. Fodbold gør det og cykling gør det med stor succes. Laver digitale træningsfælleskaber i e-universet. Ry Roklub tilbyder nu rosportens løsning på e-Sport.

 

I efteråret 2021 tilbyder Ry Roklub en række gratis medlemskaber i 3 måneder til prøvning af eRoning. Ry Roklub ønsker at understøtte genstart af idrætsaktiviteter efter covid-19 pandemien. Efter de 3 måneder er der mulighed for at fortsætte i klubben ved betaling af almindeligt klubkontingent og dermed tilmelde sig til instruktion i inrigger, sculler eller kajak.

Gratis prøvning af eRoning for nye medlemmer starter 20. september 2021 og tiderne fremgår af klubbens kalender. Holdtræning for klubmedlemmer startes op ad hoc.

Ud over træning on demand, vil eRoning også byde op til fællestræning. Vi kalder det eRoning live.

Her vil medlemmerne af eRoning blive inviteret til fælles træning sammen med dygtige instruktører, tidligere landsholdsroere og andre motiverende ro-personligheder.

Hvad kræver det for at være med?

 

Adgang til en romaskine enten hjemme, i roklubben eller i fitnesscenteret plus en telefon. Så er du i gang.
Er du motionist og vil træne alene, kan du bruge din mobil eller en tablet.
Til hold-træning i klubben har vi med tilskud fra DGI/DIF´s genstartspulje opsat et stort TV foran vores roergometre.

Hvordan gør jeg/vi?

 

www.eRoning.dk holder vi dig i hånden og viser dig step by step, hvordan du kommer i gang.

Træner du alene, kan du med fordel bruge appen ErgZone. Den koder PM5 monitoren via bluetooth. Du skal blot have et trådløst headset i ørerne og starte samtidig med instruktøren. Bonusgevinsten er, at din træning bliver logget i Concept2 logbog, så du hele tiden kan se om du bliver bedre.

Ror du sammen med andre, kan I downloade videoerne og bruge dem til virtuel holdtræning. Brug en projektor eller et fjernsyn til visning. Jo større billede des federe oplevelse. Krydr oplevelsen med en god bluetooth højtaler så alle få en god lydoplevelse. DFfR yder starthjælp for klubber der har behov for det.

Alle videotræningsprogrammer indeholder en tydelig grafik, det klart og enkelt illustrerer tid, tempo og intensitet for det enkelte interval

Hvor lange er programmerne? 

 

www.eRoning.dk finder du/I videotræningsprogrammer med en virtuel instruktør, som altid er klar til at træne sammen med dig/jer. Størsteparten af træningsprogrammerne varer mellem 30-55 minutter. Et enkelt er kort og hårdt, og varer blot 10 minutter. Programmerne er målrettet motionister, hvor alle kan være med. Vi garanterer sved på panden til både erfarne roere, nybegyndere og supermotionister.

eRoning-live

 

Ud over træning on demand, vil eRoning også byde op til fællestræning. Vi kalder det eRoning live.

Her vil medlemmerne af eRoning blive inviteret til fælles træning sammen med dygtige instruktører, tidligere landsholdsroere og andre motiverende ro-personligheder.

Hvad koster det?

 

Ry Roklub betaler et årligt medlemskab til eRoning på 1.800 kr, så det kan komme alle medlemmer til gode ved træning i klubbens lokaler.

Der er en mindre brugerbetaling på www.eRoning.dk, hvis man ønsker den fulde pakke med adgang til alle videotræningsprogrammerne til hjemmebrug svarende til 20 kr. pr. måned.

Hvem er instruktører?

 

www.eRoning.dk møder du/I tre forskellige instruktører, i hver deres programkategori:

1. Kort&Hårdt er med Ole Søgaard som instruktør. Programmet varer blot 10 minutter og er målrettet motionister, hvor romaskinen indgår som et del-element i den samlede træning. Det er typisk crossfitt-atleter, der vil have gavn af dette program.

 

2. Puls&Styrke er med Charlotte Buchwaldt som instruktør. Programmerne byder på inter-valler i romaskinen, og udfordrende gulvøvelser med fokus på at styrke mave og ryg. Alle øvelser bliver grundig gennemgået inden programmet går i gang.

 

3. Rospinning er med formanden for Nyborg Roklub Brian Sørensen ved roret. I snart 10 år har han lavet nye motiverende rospinning programmer med masser af intervaller og ny musik til hvert program. På www.eRoning.dk folder han sig ud i samme stil, og al musik er rettighedsfrit.

For yderligere information venligst kontakt:

 

Torben Lindeschow, bestyrelsesmedlem: gatl@post12.tele.dk

Finn Madsen, kasserer: kasserer@ry-roklub.dk

eRoning – træning når det passer dig - er udviklet af Dansk Forening for Rosport og er rosportens svar på e-Sport i et helt nyt univers. Alle er velkomne til at udforske www.eRoning.dk.