Information Om Vinteraktiviteter

Vinteren byder på mange aktiviteter i Ry Roklub.

I løbet af ugen vil der foregå forskellige aktiviteter, som i overskrifter ser således ud:

Kl. 17.00 - 18.30: Ungdomstræning i motionsrummet.

Kl 18.30 - 19.30: Intervaltræning på Roergometer og Kajakergometer.

Tirsdag

Formiddag: Svømning i Them svømmehal hver anden tirsdag, første gang d. 7. november. Deltagere er primært C-holdet, men alle medlemmer er meget velkomne til at deltage, når tiden tillader. Nærmere information er lagt op under nyheder.

Aften: Almindelig træning i motionsrummet.

Onsdag

Aften: Karen Grove tilbyder igen i år  træning af stabilitet og styrke i motionsrummet mellem kl. 19 - 20.15. Nærmere information er lagt op under nyheder.

Tilmelding er nødvendigt og sker via kalenderen.

Fra kl. 18 - 21 kan der være træning på Roergometer, hvor træningen foregår som spinning og tempoet skifter med musikken.

Hvis der er tilslutning til det, vil der en gang om måneden være 8GP om onsdagen - nærmere information lægges op som en nyhed, når tiden nærmer sig.

Torsdag

Kl. 19.00: Torsdagsløb samt almindelig træning i motionsrummet. Torsdagsløbene starter 2. november.
Se yderligere information, ruter mv. her.

Kl. 19.00 - 20.15: Yogapraksis i dagligstuen ved Charlotte Brag. Nærmere information er lagt op under Nyheder.

Tilmelding er nødvendig og sker via kalenderen.

Aftenen afsluttes ofte med vinterbadning/sauna og efterfølgende kaffe evt. med brød.

Åben for arrangementer.

Kl. 09.00: Lørdagsroning for inriggere

Kl. 10.00: Ry Roklubs Kondiløb - yderligere information finder du her.

Søndag

Kl. 09.00: Kajakroning.
Vi går på vandet kl. 9.00 og afslutter med vinterbadning og efterfølgende selvfølgelig kaffe/brød. Vi giver brød på skift.

Skulle vandet blive stift, så er der enten kajakroning fra Emborg broen, træning i motionsrummet og/eller ekstra rospinning (sidstnævnte kl. 10).

Inriggerroning om søndagen beror på egne indbyrdes aftaler.

Det vil desuden være en god idé at følge med i kalenderen for løbende arrangementer såsom medlemsmøder, fællesspisning, Havneræs, sociale arrangementer mv.