Hvad er HandiKAProning?

Grundideen i HandiKAProning er et løb, hvor alle deltagere kommer i mål samtidig.

Man deltager så tit man har lyst, og der afvikles løb en gang om ugen fra august til oktober. Vi ror 10 gange - 5 ture til Rosvig (7,8 km)
og 5 gange langs nordsiden af Birksø (3,8km).

For at få alle i mål samtidigt starter man forskudt, den langsomste først og den hurtigste til sidst. Undervejs i løbet vil du således kunne se, at deltagerne samles tættere og tættere, jo nærmere man kommer på målstregen. Denne samling kan ske bag dig eller foran dig - afhængigt hvordan du ror i dag, i forhold til hvordan du roede under tidligere løb.

Denne form for løb henvender sig meget til nye roere, både fordi ruten er overkommelig, men specielt fordi man som ny forbedre sig forholdsvis meget fra gang til gang, og vil derfor ofte opleve at komme over målstregen før det jagtende felt.

Nye roere er meget velkomne.

Kajakroere er allerede velkomne når de har aflagt div. prøver - incl svømmeprøven - og har roet 50 km.

Det pointsystem, der anvendes, begunstiger dem, der forbedrer sig mest gennem sæsonen. Derfor er det normalt begynderne, der scorer flest point. Men ”de gamle rotter” har måske også en chance, idet pointsystemet også begunstiger dem, der deltager ofte.

Arrangementet henvender sig til alle medlemmer, der er frigivet, og alle bådtyper, og da man primært ”konkurrerer” mod sig selv, er løbet lige sjovt for nybegyndere som for erfarne roere.

Så hvis man er nybegynder og flittig, så kan pokalen være indenfor rækkevidde!

 

Tilmelding sker fra gang til gang ved at skrive dit navn på startlisten som ligger ved KmPC'en

Dit starttidspunkt udregnes hver gang udfra din hidtil bedste rotur.

Der afvikles handiKAProning hver tirsdag fra uge 32 til uge 41.