Tak tak tak

24. marts 2019 20:39 , af Torben Lindeschouw

Forhåbenligt har alle medlemmer haft en skøn lørdag. Sikke et dejligt vejr. Foråret er sandeligt på vej, og buske og træer er så småt ved at få et ganske lille grønt skær.

Vi var i dag 16 medlemmer, som mødte op til arbejdsdagen. En stor tak for det. Det var en skøn dag, og meget produktiv. Henny og Per P var malerteam, og fik malet alle de rå lister samt lysskakten i det nye Herrebad. Lisbet agerede madteam, og serverede en dejlig morgenmad lidt i kl. 9 efterfulgt af en dejlig frokost, som var hentet i klubbens fryser. En dejlig smagfuld suppe af ubestemmelig art, som blev til kyllingesuppe fordi Lisbet lige drejede halsen om på en kylling og smed fjerene væk. Køkkenrengøringsteam med head master Lisbet og supportør Christina. Der var feje- og ukrudtteam bestående af Jan L, John J, Tonny med ukrudtsbrænder, Mette, Carl, Finn, Carsten R.  Vaske, skure tørre vægge, gulvrens og gulvimprægnering team med Suna, Janne, Christina, Per P, John J, Carsten R, Torben og affaldsteam med Ivan og Bjørn, som fik kørt nok affald væk til at Skanderborg kommune krøb nogle placeringer op på kommuner, der genbruger mest.

Der blev gået til stålet. Vi fik endeligt malet alle umalede lister i opholdsstuen, køkken samt mødelokale. Alle bådehaller blev fejet og støvsuget. De både og kajaker, som lå lige op ad nybyggeriet, og som ikke er blevet vasket, blev taget ud og rengjorte. Der blev ryddet op og smidt væk fra værkstedet (der mangler endnu noget, men hvad skal vi beholde og hvad skal ud, det var vi ikke helt skarpe i), Bådepladserne og bådebroen blev fejet og ukrudtet brændt. Risten ved kajakportene blev fjernet, og bladene under risten fjernet. Gangareal foran klubben og indkørslen til P-pladsen blev rengjort, og udkrudt brændt. Køkken og alle skabe og køleskabe og frysere blev rengjorte. Forgang blev støvsuget og vasket, ikke bare gulv, men også alle kanter. Damernes omklædningsrum fik en meget grundig omgang. alle gulve vasket indtil flere gange. vægge og fliser samt amaturer rengjort. Sauna gennemvasket både gulv og vægge samt bænke. Endeligt blev gulvene også imprægneret igen. Det nye herrebad blev rengjort, støvsuget, tørret af, og flisevægge skuret, amaturer skuret, sauna rengjort, gulv vasket med grundrens og derpå med vand for så endeligt at blive imprægneret. Lyskassen blev malet. Motionsrum og PC rum blev grundigt vasket og rengjort. Endeligt blev vores flagstang lagt ned, og rengjort, stå den nu fremstår pæn hvid til vi skal have vores smukke flag hejst lørdag den 30.3.

Dagen blev afsluttet med en øl, som vi nød på bænkene udenfor opholdsstuen. Skønt at sidder der efter endt arbejde, med god samvittighed og nyde det spirende forår i godt og hyggeligt selskab.

Efter en lang kedelig vinter er klubben nu forårsklar. Som en servicemeddelelse, så er Damebadet lukket for brug til søndag morgen den 24.3. kl. 8, grundet imprægneringen af gulvet. Det nye Herrebad er lukket frem til 30.3. idet gulvet skal have fred ligesom de sidste elektriske installationer skal laves inden sæsonnen starter. Men Herrene har jo også Container badet, som iøvrigt forventes fjernet kommende fredag eftermiddag.

Hvis jeg har overset nogle ting, som de flittige medlemmer med det dejlige lyse humør har lavet og jeg ikke har fået med, er det ikke med min gode vilje.

En meget stor tak til de mange medlemmer, der kom i dag, og gjorde, at vi fik lavet alt, hvad vi havde planlagt, og ikke mindst en hel del mere. Det er fantastisk at arbejde/hygge med sådan nogle positve og glade mennesker. Tak for det.

mange hilsner

Torben