Ry Roklubs Venner inviterer til forårsmøde, onsdag d. 20. marts 2019 kl. 18,30

6. marts 2019 11:55 , af Brylle Bjarnason

”I min fars fodspor”

Sådan lyder overskriften til den beretning, som Gudrun Isager vil fortælle om sine rejser til Mongoliet. En anden kunne være:

”Hvorfor rejse til Mongoliet hvis man ikke skal ud at løbe Ultraløb i Gobiørkenen?”

Hvad er så Mongoliet?

• Det er det 6. største land i Asien (eller 2½ gange så stort som Frankrig og 36 gange så stort som Danmark)
  • Mongoliet fejrede i 2015 25-års jubilæum for indførelsen af demokrati
  • Religionen er Buddhisme + Shamanisme.
  • Mongoliet er et af verdens mindst forurenede områder.
  • Mongoliet har fastlandsklima, som veksler mellem +40 grader om sommeren til -40 grader om vinteren.
  • Mange danskere har i de sidste 150 år boet og arbejdet i Mongoliet – bl.a. Erik Isager. (Gudruns far)

Men vi starter med årsmødet, og aftenens menu er naturligvis inspireret fra Mongoliet

Langtidsstegt lammekølle m/ flødekartofler samt Bønnesalat m/ bacon
Pærer tærter m/creamfraise

Prisen for hele arrangementet er sat til kr. 120,- + drikkevarer

Foredraget starter Kl. 20. Prisen her er kr. 50,- og inkluderer kaffe og kage.

Medlemmer af Ry Roklub inviteres, og vi opfordrer alle vennerne til at tage gæster med. Vi kan maksimum dække op til 40 personer, så tilmeld dig hurtigt!

Tilmelding skal ske senest torsdag, den 14. marts på mail til  Wernerbc40@gmail.com eller på telefon 28 60 28 97 til Werner

De bedste hilsner

Ry Roklubs Venners bestyrelse