Ry Roklubs Venner inviterer til endnu en spændende aften

5. november 2018 12:34 , af Brylle Bjarnason

 

Onsdag, den 21. november 2018 kl. 18.30 med titlen: 

”UPS – 416 km non-stop ultraløb i Gobi-ørkenen!"
Kunsten at sige JA – og gribe mulighederne!

Simon Grimstrup er løber. Han har løbet, siden han som 10 år gammel startede i roklubben, og han løber stadig. Han har de seneste år løbet og konkurreret i en række spændende løb overalt i verden fra Amazonas fugtige jungle til Everest-base camps tyndeluft. I oktober 2017 gennemførte han sit livs hidtil største udfordring, nemlig 416 km non-stop i Gobi-ørkenen!
Simon ser ikke sig selv som eliteløber, og alligevel er han fast mand, (og som regel hurtigste mand), på det danske trail- og bjergløbslandshold.

Simon vil levende fortælle om nogle af sine oplevelser og sine forberedelser til nogle af de store løb, han har løbet (og vundet). Han vil ikke mindst forsøge at komme med bud og muligvis svar på, hvad der motiverer folk til at kaste sig ud i vilde projekter, hvordan man kommer igennem det uoverskuelige – og om det måske kan give lidt mere overskud i hverdagen.

Foredraget henvender sig til såvel garvede løbere som til ikke-løbere, som gerne vil have et indblik i ultraløbernes tilsyneladende vanvittige verden - og måske få en forståelse af, hvad der kan være drivkraften.

Ørken Løb! Nedløb!


Som vanligt starter vi med et dejligt måltid mad - og denne aften bliver det pandekager med fyld, og til dessert er der en sød pandekage med is. I pausen vil der være kaffe og småkage.

Prisen for hele aftenen er sat til kr. 140,- + drikkevarer

Foredraget - uden mad -  starter ca. kl. 20.00 og koster kr. 50,-


Medlemmer af Ry Roklub inviteres,
og vi opfordrer alle vennerne til at tage gæster med.

Tilmelding skal ske senest torsdag, den 15. november til Werner på mail til: birthe.werner@turbopost.dk eller på telefon 28602897.

Vi kan maksimum dække op til 40 personer, så tilmeld dig hurtigt!


De bedste hilsner

Ry Roklubs Venners bestyrelse

Inge, Else og Werner, Lil og Jens