Vinteraktiviteter
Af: 1292 - Brylle Bjarnason Rev.: 01.11.2016

Vinteren byder på mange aktiviteter i Ry Roklub.

I løbet af ugen vil der foregå forskellige aktiviteter, som i overskrifter ser således ud:

Mandag:

Aften: Ungdomstræning i motionsrummet fra kl. 17 - 18.30.

Fra kl 18.30 - 19.30 er der intervaltræning på Roergometer og Kajakergometer.

Tirsdag:

Formiddag: Svømning i Them svømmehal hver anden tirsdag, første gang d. 1. november. Deltagere er primært C-holdet, men alle medlemmer er meget velkomne til at deltage, når tiden tillader. Nærmere information her

Aften: Almindelig træning i motionsrummet.

Onsdag:

Aften: Karen Grove forventer igen i år at tilbyde træning af stabilitet og styrke i motionsrummet mellem kl. 19 -21. Nærmere information følger.

Tilmelding er nødvendigt og sker via kalenderen.

Fra kl. 19 - 20 og evt. fra kl. 20 - 21 vil der være træning på Roergometer, hvor træningen foregår som spinning og tempoet skifter med musikken.

En gang om måneden er der 8GP om onsdagen - nærmere information findes her.

Torsdag:

Aften: Torsdagsløb samt almindelig træning i motionsrummet. Torsdagsløbene starter 3. november, kl. 19.00 præcist. Se yderligere information, ruter mv. her.

Aftenen afsluttes ofte med vinterbadning/sauna og efterfølgende kaffe evt. med brød.

Fredag:

Åben for arrangementer.

Lørdag:

Lørdagsroning for inriggere - kl. 9.00

Ry Roklubs Kondiløb kl. 10.00 - yderligere information finder du her.

Søndag:

Søndag i klubben byder på kajakroning. Vi går på vandet kl. 9.00 og afslutter med vinterbadning og efterfølgende selvfølgelig kaffe/brød. Vi giver brød på skift.

Skulle vandet blive stift, så er der enten kajakroning fra Emborg broen, cirkeltræning ved Hanne Sørensen i motionsrummet og/eller ekstra rospinning (sidstnævnte kl. 10).

Inriggerroning om søndagen beror på egne indbyrdes aftaler.

Det vil desuden være en god idé at følge med i kalenderen for løbende arrangementer såsom medlemsmøder, fællesspisning, Havneræs, sociale arrangementer mv.